Raceverslag 5&6 Oktober 2019

Zaterdag 5 Oktober :

Beginnend aan dit weekend wisten we al dat het een zwaar weekend zou worden waarin we niet veel konden doen dan blijven zitten en de boel heel houden.

De dag begon met een vochtige maar opdrogende baan en werd er dus rustig aan gedaan op de slicks.  Gewoon wennen en de tijd uitzitten.

De 2de vrije training ging ook al best aardig, maar echt aanhaken bij de rest zat er helaas niet in. Joey reed netjes zijn rondes en klokte mooie constant tijden.

De dag werd afgesloten op de laatste plaats met een 47.950 sec.

 

Zondag 6 Oktober :

De weersverwachting was niet best voor deze dag en misschien dat de regen ons nog een voordeel kon geven in het dagklassement.

Er werden nog regenbanden gemonteerd voor het geval het zou gaan regen, dit bleek uiteindelijk niet nodig te zijn.

De 3de kwalificatie werd afgesloten met een 48.115 sec. en dit zorgde voor de laatste startplaats. Het blok wilde gewoon niet meer en het was dus niet anders dan de finish halen.

We kwamen totaal niet aanbod en we kregen met een totaal andere afstelling het blok ook niet beter.

Beide races heeft hij laten zien op sommige punten zeker sterker te zijn dan andere rijders, maar door de grote verschil in trekkracht bocht uit simple weg niet kon aanhaken.

De tijden werden ook niet beter op deze dag door de koude omstandigheden en dus was met deze dag het seizoen voorbij.

 

Nog een kleine domper op deze dag was dat we net de 6de plaats in het kampioenschap zijn verloren op 1 puntje verschil.

Het grote positieve punt wat we willen melden is dat dit seizoen Joey heel erg is gegroeid zowel op de baan als er naast.

Als je 2 dagen als laatste over de streep komt, je alles geeft wat er in je zit en je komt met een lach op je gezicht binnen dan mag je jezelf een grote winnaar noemen.

 

Dit was dan het einde van het race seizoen 2019. We kijken terug op een seizoen waarin we veel hebben geleerd als ouders en als rijder. Hiervoor heb je vaak mensen nodig

die je op je fouten wijzen en je met beide benen op de grond zet of jezelf eens goed in de spiegel aankijken en afvragen of je echt goed bezig bent.

We willen hiervoor Maarten bedanken. Het is misschien niet altijd wat je als ouder wilt horen, maar hij houdt ons op het juiste spoor. We geloven in je.

Daarnaast is Tom,onze monteur, ook een grote steun geweest voor ons met zijn ondersteuning op technisch vlak. Dan hebben we ook nog onze Robin. Je bent echt een

geweldig mens en we waarderen altijd je oprechte meningen en je altijd lieve woorden voor de kinderen en als het nodig is ook de strenge blik natuurlijk.

Verder alle ouders van onze mede racertjes voor de gezelligheid en dit mooie en vooral intensieve seizoen waarin we elkaar meer hebben gezien dan onze vrienden en familie.

 

Voor het seizoen 2020 zijn er al nieuwe plannen gemaakt, maar daar later meer over. We blijven iig gewoon op de minibike en genieten daar nog veel van.

 

Tot snel.......

 

 

 

Team Wessels

 • Joey | Biker

  Dit ben ik

 • Ruben | Broertje

  Dit is mijn broertje

 • Leo | Papa

  Dit is mijn vader

 • Gaby | Mama

  Dit is mijn moeder

 • 1

Onze sponsoren

image

Ketting Opperwerken

Deze tekst wordt nog opgesteld... Read More
image

Klusbedrijf Rien Schillemans

Deze tekst wordt nog opgesteld... Read More
image

Geuze Transport

Deze tekst wordt nog opgesteld... Read More
 • 1
 • 2